Plantering
Genom att använda förädlat plantmaterial av hög kvalitet tillsammans med en väl utförd plantering, ger du den kommande skogen den bästa möjliga starten.

Röjning

En av de mest lönsamma investeringarna i att bruka skogen är att få röjningen utförd med hög kvalitét i rätt tid eftersom det formar din framtida skog.

Inspiration

Ett bildgalleri som visar tidigare projekt och hur vi arbetar. 

Kontakta oss

Hör gärna av er till oss om ni har frågor angående vårt arbete eller om ni undrar om något annat.

 

 

 

Välkommen till Gottes Skog & Röj AB

Gottes Skog & Röj AB grundades år 2006. Vår affärsidé är att med hög kvalitét, högt tempo samt erfaren och nöjd personal utföra arbetet på ett hållbart sätt efter kundens mål. Vi är sedan många år tillbaka PEFC-certifierade. 

Vi utför främst våra tjänster i Umeå kommun och dess grannkommuner. 

Företagets huvudsakliga arbetsområden är skogsföryngring och skogsröjning som vi har jobbat med sedan starten. Vi tar även på oss att göra mer riktade insatser för miljö och rekreation.

Sedan starten har företaget ständigt utvecklats och med både trogna, nya och framtida kunder hoppas vi kunna öka de ekonomiska, miljömässiga och sociala värdena i skogen.

Ni kan även följa vårat dagliga arbete via instragram https://www.instagram.com/skogsgotte/ 

 

Inför säsongsstarten 2020 söker vi personal både för plantering och röjning för mer info kontakta oss via mejl på skogsgotte@gmail.com eller via telefon på 0730557607  mvh Johan Gotthardsson

 

 

 

Några av våra kunder:Kontakt

Johan Gotthardson
Gottes Skog & Röj AB

Västerbacka 208
922 66 Tavelsjö

Mobil: 073 - 055 76 07

Dela vår sida

Dela vår sida via sociala medier. Använd knapparna nedan.